AA Printframes

Attention Acoustics
Akoestische Printframes

AA Printframes leveren naast de akoestische functie een belangrijke bijdrage aan de sfeer in het lokaal. Printframes zijn zeer solide en duurzaam. een investering waarvan u jarenlang plezier hebt.

De printframes zijn opgebouwd uit een aluminium frame met daarin het akoestisch materiaal. Direct daarvoor komt de print. Deze print wordt op doek gedrukt en het geluid kan daardoor worden geabsorbeerd. De print kan vervolgens eenvoudig in het frame worden bevestigd.

De printframes kunnen worden ingezet aan de wand, als divider in de vrije ruimte en zelfs aan het plafond. De print is zeer eenvoudig te vervangen. Hierdoor wordt het mogelijk om meerder keren per jaar een andere sfeer in de ruimte te creëren

Sfeer

Onze akoestische printframes zijn dé sfeerbrengers. Je kunt sfeerbeelden, foto’s of teksten laten printen. Hierdoor creëer je steeds weer een eigen plekje. Dit motiveert en maakt steeds weer blij.

Communicatie

De print nodigt uit tot communiceren. Het centrale management kan haar visie, missie of boodschap voor langere tijd op de werkvloer laten zien. Hierdoor wordt communiceren met begeleidsters, ouders of kinderen eenvoudiger. Guess What; de boodschap beklijft!

Specificaties AA Printframes
  • Aluminium frame
  • Vrije keuze uit beeldmateriaal, Attention Acoustics adviseert Adobe Stock Photo
  • Grote vrijheid in afmetingen, oneindig qua lengte.
Extra
  • LED, hierbij komt de print nóg beter tot zijn recht en de ruimte wordt verlicht
  • Warmte, door een verwarmingselement straalt de print zelfs warmte uit.
  • Luidspreker met bewegingssensor, loop langs het printframe en de print maakt geluid.

Wilt u meer informatie over het product of wilt u een offerte aanvragen. Neem dan nu contact met ons op.