Solutions

Het kiezen van de toe te passen geluidsabsorberende materialen is eigenlijk een klein feestje. De keuze voor materialen, kleuren, stoffen, sfeerbeelden, foto’s of je eigen boodschap brengt vreugde.

Naast de belangrijkste functie van onze akoestische oplossingen, ontstaat nu de kans om er echt je eigen lokaal van te maken. Blije gezichten vertellen dat akoestiek én de juiste beleving helemaal samengaan.

Onze oplossingen

Printframes

Het akoestische printframe brengt sfeer en communiceert met de ouders, kinderen en begeleiding. Bijvoorbeeld een unieke mogelijkheid om je kinderdagverblijf en BSO aan te passen aan de seizoenen.

Lees meer
Panelen

Het akoestisch paneel is echt een aanvulling op het interieur. Gestoffeerd in elk gewenst dessin, zacht en zowel in vierkante, rechthoekige als ronde vorm te verkrijgen.

Lees meer
Eilanden en Baffles

Akoestische Plafondeilanden en Baffles zijn The Must Have in alle ruimtes. Een efficiënte oplossing die vaak toegepast kan worden boven de bron van het geluid. Een plafondeiland wordt horizontaal gemonteerd, een baffle hangt verticaal naar beneden.

Lees meer
Tegels

De akoestische tegels zijn er in meerdere materialen, vormen en diktes. Snel plaatsbaar en vragen om een creatieve positionering in de ruimte.

Lees meer
Dividers

De akoestische divider is het mobiele paneel of printframe bij uitstek. Kan overal in de vrije ruimte worden geplaatst en vangt direct het teveel aan geluid af op die locatie waar het nodig is.

Lees meer
Objecten

Akoestische objecten worden toegepast in de vrije ruimte. Veelal hebben zij een speels karakter. Kubussen en pilaren gestoffeerd of bedrukt, met geluidsabsorberend materiaal dragen bij aan het totale interieurplan.

Lees meer