Onze oplossing voor uw geluidsprobleem

Geluidsproblemen

Attention Acoustics heeft zich gespecialiseerd in het oplossen van uw geluidsprobleem. Met een brede focus op kantoren, onderwijsinstellingen, retail, horeca en de particuliere markt zorgen wij altijd voor een passende oplossing. Nagalm is vaak de oorzaak van teveel geluid. Het geluid kaatst tegen harde oppervlakten en blijft onnodig lang in de ruimte hangen. Door het plaatsen van geluidsabsorberende producten vang je dit teveel aan geluid af.

voordelen akoestiek

Horen

Teveel aan geluid weg

Kom een ruimte binnen waar de akoestiek goed is geregeld en je hoort meteen dat er geen overbodig geluid is. Je bent veel beter verstaanbaar en andere aanwezigen ‘overschreeuwen’ elkaar niet meer (Lombard -effect). Het oplossen van uw geluidsprobleem brengt rust met zich mee.

voordelen akoestiek

Voelen

Welzijn

Je ervaart direct een ander gevoel als je een ruimte inloopt waar de akoestiek goed is geregeld. Er valt als het ware een rust over je heen. Hoofdpijn, als je thuis komt na het werken, als gevolg van een teveel aan geluid, is er niet meer bij. Akoestiek heeft een positieve invloed op het ziekteverzuim.

voordelen akoestiek

Zien

Sfeer en communicatie

Door mee te denken in het interieur van de ruimte en te luisteren naar uw wensen wordt een bepaalde sfeer gecreëerd. Breng bepaalde kleuren, visuals of een tekst de ruimte in om bewust of onbewust te communiceren met desbetreffende betrokkenen.

”Had ik maar een telefooncel waar ik me zo nu en dan 10 minuten in kan verstoppen om te ontsnappen aan het geluid.”

Akoestische telefooncel

Waarom een akoestische oplossing?

Pedagogisch medewerker over akoestiek op school

Begeleidsters

“Wat heb ik een fijne tijd met de kinderen besteed. Ik kom weer thuis zonder hoofdpijn. Het lokaal is zo sfeervol!”

manager over akoestiek op de werkvloer

Management

“Wat heb ik fijne medewerkers. Het ziekteverzuim is drastisch afgenomen. Personeel wil weer graag bij ons werken en de fotowanden brengen onze gezamenlijke visie, missie of boodschap direct op de werkvloer en Guess what: Het beklijft”

werknemers over akoestiek op de werkvloer

Medewerkers

“Nu de geluidsproblemen zijn opgelost kan ik mezelf weer echt focussen op mijn werk. De kwaliteit en efficientie van mijn werkzaamheden is enorm verbeterd.”

Kinderen over akoestiek in de klas

Kinderen

“Ik hoef de anderen kinderen niet te overschreeuwen. De juf heeft zoveel aandacht voor ons
De juf is zoooooooo vrolijk”

Over Ons

Kwalitatieve ervaring en een gezonde dosis jong commercieel positivisme. Job en Marcel zijn Attention Acoustics gestart om een bijdrage te leveren aan het welzijn van medewerkers, klanten, gasten en kinderen in onderwijsinstellingen, kantoren maar ook bij u thuis.

Een aanblijvend geluidsprobleem op school, de werkvloer of in uw restaurant is een continue belasting voor alle aanwezigen in de ruimte. Er bestaat nog veel onbekendheid dat een teveel aan geluid gemakkelijk kan worden weggenomen. Onze misse is om hier verandering in aan te brengen en iedereen een prettige werkomgeving te gunnen.

Lees verder...

Marcel van Aarle
Projecten

Job van Aarle
Sales