Afgelopen week heeft Attention Acoustics met succes een project afgerond bij SCREEN in Aalsmeer, een van ’s werelds grootste fabrikanten van productiesystemen voor de drukvoorbereidings- en printindustrie. Onze opdracht was om de Japanse culturele achtergrond van SCREEN te integreren in de geleverde oplossingen.

In nauwe samenwerking met Ton, de Facility Coördinator van SCREEN, hebben we besloten om in totaal twee wanden te voorzien van hoogwaardige PET Felt wandpanelen, verfraaid met lamellen en afgewerkt met een verfijnde Halifax fineerlaag. Deze wanden zijn zorgvuldig afgewerkt met een zwart aluminiumprofiel aan de bovenkant en een PET Felt plint aan de onderkant, wat een strak en professioneel resultaat opleverde.

Als finishing touch hebben we ook drie indrukwekkende logo’s van maar liefst 2,5 meter breed geïnstalleerd, waardoor de naam “SCREEN” door het hele gebouw prominent aanwezig is. Dit draagt niet alleen bij aan de branding van SCREEN, maar geeft ook een krachtig visueel element aan de ruimte.

Dit project is met succes afgerond en heeft de Japanse roots van SCREEN op een stijlvolle en functionele manier geïntegreerd in de bedrijfsruimte. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de visuele identiteit en functionaliteit van deze speciale locatie voor SCREEN.