Tizo Bouwmaatschappij kiest voor rust op kantoor

Na een flinke verbouwing was Bouwmaatschappij Tizo aanbeland bij een van de laatste, en tevens belangrijkste fases; het creëren van een rustige werkplek.

In eerdere fases werd al voorzien in belangrijke facetten, zoals het aantal vierkante meters per werknemer, een goede verlichting en ventilatie. Wat echter nog een onopgelost probleem bleek, was het rumoer op de werkvloer. In totaal is er plaats voor 20 personen die storende geluiden kunnen produceren en ontvangen. Concentratieverlies en verlies van efficiëntie als resultaat.

Dé oplossing

Tizo startte een nader onderzoek naar een werkplek waar men rustig kan (video)bellen of zonder gestoord te worden aan het werk kan. Via Internet kwamen ze uit bij de Silent Circle van YOWS. Een oplossing geschikt voor elke organisatie die op zoek is naar een werkplek waar eenieder in alle rust kan bellen of werken.

In combinatie met de 6 door Attention Acoustics geleverde dividers op maat heeft Tizo nu een goed werkende oplossing geplaatst. De akoestische bureau-oplossingen brengen niet alleen de gewenste rust, maar heeft ook het interieur een ware boost heeft gegeven. Tizo zocht uit het grote kleurenpalet de kleur ‘Olive’, olijfgroen uit. Dit gaat geweldig samen met het strakke, moderne design en maakt de ruimte helemaal af!