Waar kinderen vaak veel lawaai produceren is het belangrijk dat geluidsabsorberende oplossingen zorgen voor de juiste balans in een ruimte. Zeker in ruimtes met veel harde oppervlakte is dit een ‘must’.

Oma van Bentum ving de kleinkinderen elke week thuis op en merkte dat ze met hoofdpijn achterbleef wanneer zij naar huis keerde. Het gebrek aan absorberende materialen in de ruimte was de oorzaak en ze heeft Attention Acoustics ingeschakeld hier een passende oplossing voor aan te leveren.

De ruimte was niet al te groot, maar bood genoeg oppervlakte om de juiste hoeveelheid absorberende materialen de ruimte in te brengen. Met de AA Fotowand is gekozen voor een zeer efficiënte oplossing die tevens de ruimte van een indrukwekkende, kunstzinnige visual voorziet. Met een beetje creativiteit en ons brede aanbod aan akoestische oplossingen is het voor iedereen eenvoudig de ruimte van een opwindend interieur te voorzien.

Wij hebben al te horen gekregen dat het geen probleem meer is voor de kinderen om zo lang te blijven als ze zelf willen ;).