Itility. Safety first.

In Brainportregio Eindhoven is Itility gevestigd. Gespecialiseerd in IT en al jaren een van de grotere spelers in de technologie hoofdstad van Nederland. Net als alle andere bedrijven werd er van hen gevraagd veelvuldig thuis te werken sinds corona haar intrede deed. Hier is netjes gehoor aan gegeven maar hoe zit het met wanneer er wel weer op kantoor gewerkt kan worden? Moeten ze bang zijn voor een 2e of zelfs 3e golf en zit er een mogelijkheid in dat eenzelfde situatie zich voordoet in de (nabije) toekomst? Om eventuele problemen voor te zijn besloten zij het kantoor goed onderhanden te nemen. De tafels werden uiteen gezet en er werden hygiëne maatregelen genomen. Zo wilde zij verzekeren dat zodra de situatie het weer toelaat langzamerhand weer gedeeltelijk terug te schakelen naar hoe het eerst was.

AA preventieschermen

Toen corona roet in het eten gooide en projecten werden uitgesteld besloot Attention Acoustics het over een andere boeg te gooien. Preventieschermen waren nodig om de kans op overdracht te verkleinen en hierin wilde wij graag ons steentje bijdragen. Itility was op zoek naar een oplossing die perfect binnen het huidige interieur zou vallen. De AA preventieschermen zijn kraakhelder en worden geleverd met mogelijke kabeldoorgang. Als kers op de taart zijn er luxueuze beugels beschikbaar in meerdere kleuren.

De oplossing

In het hoofdkantoor zijn 45 bureaus voorzien van AA preventieschermen met luxueuze beugel. In verschillende afmetingen en met specifieke wensen is voorzien in een op maat gemaakt project welke aan alle verwachting voldeed. Naast de bureaus zijn in alle belhokjes preventieschermen tegen de wand geplaatst. Zo wordt het schoonmaken makkelijk gemaakt en is de kans om via deze oppervlakte besmet te raken een stuk kleiner.

Attention Acoustics denkt mee met een oplossing passend bij uw wensen in combinatie met het reeds bestaande interieur.