Prachtige oplevering bij Gemeente Meierijstad. 

Op 1 januari 2017 is Gemeente Meierijstad ontstaan door een fusie van drie Oost-Brabantse gemeenten in de regio Meierij: Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel.

Attention Acoustics is door Gemeente Meierijstad gevraagd een akoestische oplossing te leveren voor 17 maal 1-persoons werkruimtes en 4 digitale overlegruimtes. De overlast die veroorzaakt werd door geluiden van buitenaf, maar ook die van eigen telefoongesprekken in de ruimte deed de gemeente doen besluiten extern advies in te winnen. 

Alle 4 de digitale overlegruimtes zijn voorzien van een AA Fotowand met een TV er in verwerkt. Op deze manier was het niet nodig specials beugels aan te schaffen, maar kon die netjes op zijn plaats blijven hangen.

Na het eerste contact eind 2020 en de eerste bezichtigingen van de ruimtes begin 2021 mag het eindresultaat er 1 jaar later zeker zijn. De kleurrijke visuals gebaseerd op veelal lokale locaties brengen leven en rust naar de akoestische ingerichte ruimtes. 

De eerste positieve geluid zijn teruggekoppeld en de rust is wedergekeerd in de opnieuw ingerichte ruimtes. Een al met al zeer geslaagd project met alleen maar winnaars.

Hopelijk snel meer!

AA Fotowand  

akoestiek op locatie   Akoestische fotowand op kantoor