De fiets van de toekomst. Elan Bikes Support richt zich sinds 3 jaar op het aanbieden van elektrische fietsen. Begonnen met een eerste winkel in Boxtel en sinds een jaar te vinden op de Kleine Berg in Eindhoven.
 
De toenemende drukte in de winkel in Eindhoven en het gebrek aan geluidsabsorberende objecten maakte het lastig elke te verstaan. Het geluid galmde via grote ramen en het betonnen plafond de hele winkel door wat een onaangenaam geluidsklimaat veroorzaakte.
 
Attention Acoustics is door eigenaar Evert Lans gevraagd langs te komen en een oplossing aan te bieden. Waar zowel het plafond als de muren zich goed leende voor een akoestische oplossing is gekozen voor het plafond. Met een duidelijke visie waarin gevraagd werd rekening te houden met de industriële look en het uitstralen van rust zijn er 11 ronde AA Pet panelen geplaatst door de hele winkel. Met 2 verschillende maten en een lichtgrijze kleur is de wens van Evert meegenomen om visuele rust te behouden.
 
Na inventarisatie zijn beide partijen content met het uiteindelijke resultaat. Zowel qua galm reductie als esthetisch is voldaan aan de verwachtingen.