‘Na een rondgang op de KindVak 2020 in Den Bosch afgelopen jaar kwamen we voorbij de stand van jullie en was ik meteen om. Het effect dat ik hier voelde wilde ik ook heel graag realiseren in onze BSO.’

’t Krullevaartje is een BSO waar er zoveel mogelijk in duurzaamheid gedacht wordt. Will en Anneke zijn beide vanaf de bouwtechnische voorzieningen bezig geweest om hier gehoor aan te geven. Het gebouw bestaat bijna volledig aan hout evenals de volledig inrichting.
Attention Acoustics is gevraagd hierin mee te denken. Op ons aanraden is gekozen voor AA Panelen. Deze panelen zijn voorzien van een berkenhoutenframe. Het akoestisch absorptie materiaal dat gebruikt wordt is glaswol. Glaswol heeft een hoge akoestische waarde en is het meest milieuvriendelijke isolatie materiaal dat momenteel verkrijgbaar is. Als afwerking hebben wij een uit 75% wol bestaande stof gebruikt.
Met het installeren van 4 panelen per ruimte wordt het gewenste effect bereikt. Tegelijkertijd hebben we de toch al redelijk drukke ruimte niet veel drukker gemaakt. Door gebruik van egale rustige kleuren worden de panelen onderdeel van de ruimte.