Definieer en ontwerp ruimtes met akoestische baffles

Het unieke ontwerp van deze akoestische baffle creëert een aangename sfeer voor uw gekozen interieur. De ideale 3-in-1 oplossing voor kleine- en grote utiliteitsprojecten.

Bel voor afspraak Vraag offerte aan

Optimaliseer de werkomgeving

Blind Baffle

De Blind Baffle vormt de basis van de door Attention Acoustics ontwikkelde baffle familie. Deze praktisch doch stijlvolle oplossing leent zich als ideale product om te integreren in de meeste ruimtes. Door haar simpele verstelbare ophangsysteem, flexibele maatvoering en strakke vorm is het makkelijk om een plaats in de ruimte te vinden waar de baffles goed tot haar recht komen. Combineer de Blind Baffle met de Bright baffle en breng verlichting en akoestiek als één de ruimte in.

Blind Baffle

Maak kennis met de Blind Baffle van Attention Acoustics – dé perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Deze innovatieve oplossing past naadloos in elke ruimte en is eenvoudig te installeren dankzij het verstelbare ophangsysteem.

De Blind Baffle biedt uitstekende akoestische prestaties en is ideaal voor drukke open kantoren, vergaderruimtes en andere gedeelde ruimtes. En wanneer je de Blind Baffle combineert met onze Bright Baffle, creëer je een unieke verlichtings- en akoestische oplossing die elke ruimte transformeert.

Dus waar wacht je nog op? Transformeer jouw ruimte naar een oase van rust en productiviteit.

Bright Baffle

In combinatie met de Blind Baffle is de Bright Baffle de perfecte aanvulling bij het akoestische optimaliseren van de ruimte. Deze baffle met geïntegreerde energiezuinige LED armatuur maakt het combineren van de akoestiek met primaire of additionele plafondverlichting een makkelijke opgave. Tevens kan door gebruik van verschillende kleuren en vormen een creatief en aantrekkelijk aanzicht gerealiseerd worden.
De Bright Baffle is leverbaar in een aantal standaard maten of bij grote orders op maat te bestellen.

Specificaties

Bright Baffle

Laat de Bright Baffle het licht werpen op jouw akoestische uitdagingen! Deze perfecte aanvulling op de Blind Baffle is de ultieme oplossing om jouw ruimte te optimaliseren. Met de geïntegreerde energiezuinige LED-armatuur, is de combinatie van akoestiek en verlichting nog nooit zo makkelijk geweest. De verschillende kleuren en vormen zorgen voor een creatieve en verleidelijke uitstraling. De Bright Baffle is niet alleen beschikbaar in standaardmaten, maar kan ook op maat besteld worden voor jouw specifieke wensen en behoeften. Geef je ruimte een upgrade met de Bright Baffle!

Smart baffle

De Smart Baffle gaat nog een stapje verder. Deze baffle met eveneens geïntegreerde energiezuinig LED armaturen komt met een bewegingssensor. Verlichting zal nooit meer onnodig branden. Optioneel kan er een node-systeem toegevoegd worden waardoor elke baffle individueel aanstuurbaar wordt. Hiermee behoudt uw organisatie de complete regie in handen waar en wanneer er licht brandt, in welke felheid en of er rekening gehouden dient te worden met het dagdeel waar in verkeerd wordt op dat moment.

Smart baffle

Stap in de toekomst met de Smart Baffle, de volgende stap in baanbrekende innovatie. Deze baffle tilt het concept van geïntegreerde LED-armaturen naar een hoger niveau met de toevoeging van een bewegingssensor. Nooit meer zal het licht onnodig branden, waardoor uw organisatie niet alleen geld bespaart, maar ook het milieu ontziet.
Maar dat is nog niet alles – met het optionele node-systeem heeft u de volledige controle over elke baffle. Stuur ze individueel aan en behoud de regie over wanneer, waar en hoe fel het licht brandt. U kunt zelfs rekening houden met het tijdstip van de dag en zo een gepersonaliseerde lichtervaring creëren die bij elke werknemer past. Kortom, met de Smart Baffle heeft uw organisatie de toekomst in handen

Kies voor een unieke omgevingservaring

Prijsinfo en advies

Een van onze specialisten neemt contact met u op.

baffles