Attention Acoustics is de eerste partner van SilentLab in Nederland

Microoffice prime

MICROOFFICE PRIME is de perfecte plek voor creatieve brainstormsessies of belangrijke gesprekken. Het originele, minimalistische ontwerp met glazen en massieve wanden en een solide dak, een uitstekend ventilatiesysteem en akoestiek van topkwaliteit geven u de rust die u nodig hebt om in uw werk te duiken of u te concentreren op een belangrijk gesprek.

Award: German Design Award 2021 || Good Design

Specificaties Offerte ontvangen

Microoffice uniq

Iconisch Red Dot-winnend ontwerp, glazen dak, akoestische topmaterialen, baanbrekend ventilatiesysteem, precisie in elk detail, visueel opvallend. Met onze MICROOFFICE UNIQ kunt u de actie bijbenen terwijl u de rust krijgt die u nodig hebt om dingen gedaan te krijgen.

Iconic design

Award: German Design Award 2021 || Red Dot Award 2019 (winner) || BIGSEE PRODUCT DESIGN AWARD 2019 (winner) | IF Design Award 2022

Specificaties Offerte ontvangen
Wanneer je de stilte wilt delen

Microoffice Qubic

Een ruimte waar u zich met collega’s kunt terugtrekken om ongestoord te praten en na te denken. Zelfs te midden van een druk kantoor. De MICROOFFICE CUBIQ is een originele vergaderruimte die plaats biedt aan twee tot vier personen met absolute privacy. Dankzij het flexibele ontwerp kunt u kiezen tussen een statafel voor snelle vergaderingen of comfortabele stoelen voor langere debatten.

Award: Reddot Award 2019 (winner)

Specificaties Offerte ontvangen
Een ruimte die groeit om aan uw behoeften te voldoen…

Microoffice Quadrio I, II, III & IV

De MICROOFFICE QUADRIO staat voor onbeperkte mogelijkheden en een uniek design dat perfect is afgestemd op u en uw behoeften. Met dit originele, modulaire systeem kunt u een kantoor op maat creëren dat plaats biedt aan maximaal acht personen zonder uw kantoorruimte te hoeven verbouwen. Kies de grootte die het beste bij uw behoeften past en geniet van een vergaderruimte met ingebouwde AV-technologie die geschikt is voor snelle vergaderingen of lange debatten.

Awards: Archiproducts Design Awards 2020 (winner) || BIGSEE PRODUCT DESIGN AWARD 2020 (winner) || Good Design

Specificaties Offerte ontvangen

Wilt u het lawaai in uw kantoor onder controle krijgen? Wij adviseren u over de beste akoestiek voor uw ruimte. Wij zorgen ook voor de rest: akoestische maatregelen voorstellen, akoestische componenten produceren en monteren.

Geluidsreductie

Werkomgeving veranderen

Net als de normen die mensen stellen aan akoestisch comfort in hun kantoor. Wat echter niet verandert, zijn onze strenge normen voor de kwaliteit van onze producten en materialen.

KWALITEIT

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten. En wij geloven dat u dat ook doet.

AESTHETICS

Wij nemen design zeer serieus. Onze producten moeten hun werk doen en er daarbij goed uitzien in uw kantoren.

FLEXIBILITEIT

Wij maken zelf de atypische onderdelen, zodat wij onze producten aan uw ruimte kunnen aanpassen.

ERGONOMIE

Onze producten zijn ontworpen met een uitgekiende ergonomie, die voldoet aan alle huidige normen en trends in werkomgevingen.

Meer informatie over de SilentLab?