Akoestische Wandpanelen

Akoestische Wandpanelen

AA akoestische wandpanelen hebben geen omlijsting, de stof loopt door om de rand heen. De panelen kunnen strak tegen elkaar aan worden gemonteerd, zodat er één groot akoestische oppervlak ontstaat.

De akoestische wandpanelen zijn opgebouwd uit een houten frame met daarin het akoestisch materiaal. Het akoestisch materiaal is gerecycled katoen, dit wordt afgedekt met een witte polyester wol. Vervolgens wordt het paneel gestoffeerd met een van de vele dessin stoffen.

De wandpanelen zijn niet alleen toepasbaar aan de muur, maar worden ook regelmatig tegen het plafond aan gemonteerd. Daarnaast is de opbouw van panelen gelijk aan die van dividers en kom je ze veelvuldig tegen als scheidingswand in kantoorruimtes.

meer Sfeer door akoestische wandpanelen

De panelen worden vaak voorzien van rustige kleuren. Aan de wand vormen zij een prettige onderbreking en omdat ze vaak op ‘oor hoogte’ worden gemonteerd, wordt de absorberende kracht echt gevoeld.

Door de hoogwaardige stoffering en kwaliteit van onze akoestische panelen breng je een meubelstuk de ruimte in. Dit meubelstuk gaat jaren mee en biedt de mogelijkheid een nieuwe stoffering te krijgen wanneer gewenst.

Communicatie

De panelen kunnen eventueel ook worden voorzien van geprinte stoffering, waardoor de mogelijkheid bestaat tot communiceren.

Specificaties AA Akoestische WandPanelen
  • Frame uit Fsc berken hout
  • Euroklasse 2
  • Gebruik van duurzame akoestische vulling
  • Grote vrijheid in afmetingen
Extra
  • Door een magneet ophanging kunnen panelen direct op archiefkasten worden bevestigd
  • Wandpanelen kunnen worden voorzien van een whiteboard of prikbord

Wilt u meer informatie over het product of wilt u een offerte aanvragen. Neem dan nu contact met ons op.

Kleurenwaaier akoestische panelen
opbouw akoestisch paneel