Akoestische Fotowand

Fotowand met LED-verlichting
Akoestische fotowand school
Akoestische fotowand school

Attention Acoustics
Akoestische fotowand

De AA Akoestische Fotowand levert naast de akoestische functie een belangrijke bijdrage aan de sfeer in elke ruimte. Fotowanden zijn zeer solide en duurzaam. Een investering waarvan u jarenlang plezier hebt.

De akoestische fotowanden zijn opgebouwd uit een aluminium frame met daarin het akoestisch materiaal. Direct daarvoor komt de print. Deze print wordt op textieldoek gedrukt en het geluid kan daardoor worden geabsorbeerd. De print kan vervolgens eenvoudig in het frame worden bevestigd.

De fotowand wordt vooral ingezet aan de wand, maar is ook een zeer geschikte oplossing aan het plafond of in de vrije ruimte. De print is zeer eenvoudig te vervangen. Hierdoor wordt het mogelijk om meerder keren per jaar een andere sfeer in de ruimte te creëren. Daarnaast biedt het de mogelijkheid te communiceren met stakeholders die regelmatig in de desbetreffende ruimte aanwezig zijn. 

meer Sfeer door een akoestische fotowand

Onze akoestische fotowanden zijn dé sfeerbrengers binnen ons assortiment. Je kunt sfeerbeelden, foto’s of teksten laten printen. Hierdoor creëer je steeds weer een eigen plekje. Dit motiveert en maakt steeds weer blij.

Communicatie

De print nodigt uit tot communiceren. Het centrale management kan haar visie, missie of boodschap voor langere tijd op de werkvloer laten zien. Hierdoor wordt communiceren met werknemers, klanten, leveranciers en andere betrokkenen eenvoudiger. Guess What; de boodschap beklijft!

Specificaties AA fotowand
  • Aluminium frame
  • Vrije keuze uit beeldmateriaal, Attention Acoustics adviseert Adobe Stock Photo
  • Grote vrijheid in afmetingen, oneindig qua lengte
Extra
  • LED, hierbij komt de print nóg beter tot zijn recht en de ruimte wordt verlicht.
  • Warmte, door een verwarmingselement straalt de print zelfs warmte uit.
  • Luidspreker met bewegingssensor, loop langs de fotowand en achter de print komt geluid vandaan.

Wilt u meer informatie over het product of wilt u een offerte aanvragen. Neem dan nu contact met ons op.

Geluidsabsorberende fotowand
Werking akoestische fotowand