Akoestische Dividers

Attention Acoustics
Akoestische Dividers

In de vrije ruimte zijn er vele mogelijkheden om onze AA akoestische Dividers toe te passen. Dividers zijn leverbaar met of zonder wielset. De dividers bieden de flexibiliteit om direct bij de bron van het geluid te worden in gezet.

De dividers zijn opgebouwd uit een houten frame met daarin het akoestisch materiaal. Het akoestisch materiaal is gerecycled katoen, dit wordt afgedekt met een witte polyester wol. Vervolgens wordt de divider gestoffeerd met een van de vele dessin stoffen.

Dividers zijn ook geschikt als afscherming tussen bureaus.

Meer Sfeer met akoestische dividers 

De dividers worden vaak voorzien van rustige kleuren. Vrij in de ruimte vormen zij een prettige onderbreking en omdat ze vaak tot ‘oor hoogte’ reiken, wordt de absorberende kracht echt gevoeld. Tevens zorgen de additionele wieltjes ervoor dat de divider in verschillende ruimtes inzetbaar is.

Communicatie

De AA akoestische divider leent zichzelf ook uit als communicatiemiddel of sfeerbrenger. Door een dubbelzijdige AA Fotowand met stalen poten in de vrije ruimte te plaatsen wordt de mogelijkheid geboden aan 2 kanten een print toe te passen. Zo kun je als werkgever of onderwijsinstelling communiceren met stakeholders of de ruimte voorzien van interessante of motiverende sfeerbeelden.

Specificaties Dividers

In nader overleg te bepalen.

Wilt u meer informatie over het product of wilt u een offerte aanvragen. Neem dan nu contact met ons op.

Hoe werkt een akoestische divider
Werking akoestische fotowand