Veel kantoren, scholen en andere locaties hebben last van storende omgevingsgeluiden, waardoor medewerkers niet geconcentreerd en ongestoord kunnen werken. De productiviteit is daardoor vaak minder dan gewenst. Met onze akoestische oplossingen voor kantoren en scholen kunnen we dit tot een minimum beperken.

Onze akoestische oplossingen

Akoestische Fotowand

de akoestische fotowand brengt sfeer en communiceert met alle betrokkenen. De ideale manier om geluidsproblemen op te lossen terwijl je de ruimte aankleed. 

Akoestisch Wandpaneel

Het akoestisch paneel is een echte aanvulling op het interieur. Los geluidsproblemen op door een meubelstuk de ruimte in te brengen. Gestoffeerd in elk gewenst dessin, zacht en zowel in vierkante, rechthoekige als ronde vorm te verkrijgen.

Akoestische Eilanden en Baffles

Akoestische Plafondeilanden en Baffles zijn The Must Have in elke ruimtes. Een efficiënte oplossing die vaak toegepast kan worden boven de bron van het geluid. Een plafondeiland wordt horizontaal gemonteerd, een baffle hangt verticaal naar beneden.

Akoestische Tegels

De akoestische tegels zijn er in meerdere materialen, vormen en diktes. Snel plaatsbaar en vragen om een creatieve positionering in de ruimte.

Akoestische Divider

De akoestische divider is de ideale oplossing om een open structuur in de ruimte te behouden. Door wieltjes onder de divider te zetten kan je ruimtes tijdelijk afsluiten van de rest zodat er in alle rust gewerkt of geleerd kan worden.

Akoestische Objecten

Akoestische objecten worden toegepast in de vrije ruimte. Vaak hebben zij een speels karakter. Kubussen en pilaren gestoffeerd of bedrukt, met geluidsabsorberend materiaal dragen bij aan het totale interieurplan.